Pisara-harmaavesisuodatin

Pisara vapaa-ajanasunnoille

Pipelifen harmaavesituotteet puhdistavat kotitalouksien ja vapaa-ajanasuntojen harmaat vedet eli pesuvedet tehokkaasti ilman sähköä ja kemikaaleja. Harmaa vesisuodatin puhdistaa jätevedet kotimaiseen meikrobitoimintaa ylläpitävään suodatinmateriaaliin perustuen. Pisara-harmaavesisuodatin soveltuu myös kohteisiin, jossa on suihku, astian- ja pyykinpesukone.

Pisara-harmaavesisuodatin sopii 1-5 hengen talouden tarpeisiin. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Pisara on helppo asentaa niin maan alle kuin maan päälle, joten tuote sopii myös kallioisille tonteille.

Pisara huolletaan vaihtamalla biohajoava luonnonmateriaalinen suodatinkuitu. Suodatinmateriaalin tulee normaalikäytössä vaihtaa noin 100 vrk välein. Käytetty kuitumateriaali voidaan kompostoida. Suodatuskiekot vaihdetaan tarvittaessa. 

Oikein asennettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen. Pisara Harmaavesisuodattimen voi asentaa itse tai hankkia asennuspalvelun koulutetulta Pipelife-kumppanilta.
 

Toimitussisältö (LVI-numero 3625 413):

  • Pisara-harmaavesisuodatin
  • Pisara suodatinkuitu 5kg

 

Prosessikuvaus:

  • Pesuvedet johdetaan Pisaraan
  • Vesi suodattuu Pisaran kennojen kautta suodatinkuitumassan läpi, jossa mikrobitoiminta puhdistaa jäteveden epäpuhtaudet
  • Puhdistettu vesi johdetaan avo-ojaan tai imeytetään maaperään

 

Suunnittelijakuvat löydät valmistajan sivuilta pipelife.fi

Täydennä järjestelmää