Maaperäkäsittelyt

Jätevedenpuhdistus luonnollisilla menetelmillä

Pipelifen maaperäkäsittelyyn perustuvat jätevedenpuhdistusjärjestelmät on suunniteltu puhdistamaan niin kotitalouksien kuin vapaa-ajan asuntojen talousjätevedet. Maaperäkäsittelyn tuotteet on tarkoitettu niin wc- kuin pesuvesienkin puhdistamiseen tehokkaasti ja alhaisin huoltokustannuksin. Tarvittaessa voit tehostaa maaperäkäsittelyjen fosforinpoistoa.

Maaperäkäsittelyyn perustuvat puhdistusjärjestelmät puhdistavat jätevedet luontoa säästäen ilman sähköä ja kemikaaleja. Maaperäkäsittelyn menetelmiä ovat maasuodatus, maaimeytys ja kaksoisviemäröinti.

Maasuodatus
Maasuodatuksessa jätevedet suodatetaan maasuodatuskentän avulla. Maasuodatuskenttä soveltuu kaikille maalaaduille. Maasuodatuksessa kiinteistöjen jätevesien puhdistamiseen tarvittavat puhdistusolosuhteet rakennetaan kiinteistölle. Maasuodattamon rakentaminen kiinteistöllesi onnistuu nopeasti ja vaivattomasti Pipelifen suodatuskasettipaketilla tai suodatusputkistopaketilla.

Maaimeytys
Maahan imeyttäminen on vanhin tapa puhdistaa ihmisen aiheuttamia jätevesiä. Maaimeytyksessä jätevedet johdetaan imeytysputkiston läpi maaperään. Imeytysjärjestelmät edellyttävät asennuskohteiltaan maaperän hyvää läpäisykykyä. Maahan imeyttäminen onnistuu helposti Pipelifen imeytysputkistopaketilla tai imeytyskasettipaketilla.

Kaksoisviemäröinti
Kaksoisviemäröinti on erinomainen tapa yhdistää maaperäkäsittelyn ja umpisäiliöiden parhaat ominaisuudet vedenpuhdistamisessa. Kaksoisviemäröinti tarjoaa pitkäikäisen, edullisen ja helppokäyttöisen menetelmän jäteveden puhdistamiseen. Kaksoisviemäröinnissä wc-vedet johdetaan umpisäiliöön ja vastaavasti talous- ja pesuvedet puhdistetaan omalla tontilla maaperäkäsittelyllä.

Laajennetut puhdistusjärjestelmät
Mikäli valmiista tuotepaketeistamme ei löydy tarpeitanne vastaavaa jätevesijärjestelmää, ota yhteyttä Pipelifen jätevesiasiantuntijaan. Jätevesiasiantuntijamme auttavat löytämään teille sopivan ratkaisun jätevesien puhdistukseen.