Pipelife umpisäiliö 10 000

Umpisäiliö 10m3 kohteisiin, joissa vaaditaan matalaa asennussyvyyttä, sekä isompaa tilavuutta

Pipelife Umpisäiliö 5000 soveltuu myös sarjaan kytkettäväksi. Säiliöt yhdistetään käyttämällä HT PP Nordic 110 viemäriputkea. Säiliöiden väliin asennetaan 110/160 tarkastushaara (ei kuulu toimitukseen). Umpisäiliötä käytetään kotitalouksien ja vapaa-ajan asuntojen jätevesien varastointiin sekä kaksoisviemäröintikohteisiin, joissa pesuvesien käsittely on järjestetty biosuodattimella- tai maaperäkäsittelyllä.

Tuote on valmistettu Suomessa kestävästä PE-muovista. Säiliön muotoilussa on otettu huomioon asentamisen, kuljettamisen ja huoltamisen helppous sekä vahva rakenne. Rakenteensa puolesta Umpisäiliö 10 m3 sopii hyvin kohteisiin, joissa vaaditaan matalaa asennussyvyyttä ja suurempaa tilavuutta.

Umpisäiliöt on helppo tyhjentää Ø315 mm teleskooppisesta huoltonoususta. Huoltonousussa on lukittava muovikansi. Asennuksen yhteydessä säiliö on helppo ankkuroida Pipelife ankkurointipussien (LVI-numero 3625 406) avulla. Ankkurointi pitää säiliön tiukasti paikallaan pohjaveden pinnanvaihteluista huolimatta.

Tuotteelle annetaan 12 vuoden materiaali- ja tiiveystakuu. 

Saatavana myös vahvistettu umpisäiliö vaativiin kohteiseen. Kysy lisää myynniltämme.


Toimitussisältö (2 x LVI-numero 3625 427):

  • 2 kpl:tta 5 m³ umpisäiliö
  • Ø 110 mm tuloyhde
  •  2 kpl:tta 315 mm teleskooppinen huolto/tyhjennysyhde

 
Prosessikuvaus:

  • Wc-vedet johdetaan umpisäiliöön
  • Säiliön tyhjennys hoituu helposti imuautolla

 

Suunnittelijakuvat löydät valmistajan sivuilta pipelife.fi

 

Täydennä järjestelmää